Digestori

Digestori proizvođača Pol-Eko iz Compact linije osiguravaju siguran i ugodan rad u laboratoriju. Metalna konstrukcija i širok izbor završnih elemenata (radne ploče, armature, dodaci itd.) omogućuju da digestor odgovara potrebama svakog laboratorija. Proizvodi su u skladu s normom PN-EN 14175.

Digestori serije Compact Line DCL standardno dolaze s 2 električne utičnice i 2 izljeva za vodu s ventilima na prednjoj ploči. Konstrukcija DCL laboratorijskih dimovodnih ormara u potpunosti je izrađena od pocinčanog čelika bez upotrebe materijala na bazi drva. Svi DCL digestori opremljeni su prozorom od kaljenog stakla, ručno upravljanim s protutežom.

Stolni digestori najčešći su izbor za škole i male laboratorije, a njihova konstrukcija je također u potpunosti izrađena od pocinčanog čelika bez upotrebe materijala na bazi drva. Sustav dvostruke stražnje stijenke s otvorima za odsisavanje u gornjem i donjem dijelu osigurava pravilno odsisavanje lakših ili težih para od zraka bez turbulencija i mrtvih zona.

Za primjene gdje se velika oprema ili materijali moraju staviti ispod laboratorijskog digestora, dostupni su i walk-in digestori. Odlikuje ih veliki radni prostor bez ploče, a svi ostali elementi poput električnih utičnica, armatura, rešetki ili revizijskih otvora mogu se ugraditi prema zahtjevima i specifikacijama korisnika.


Proizvođači

images/proizvodjaci/pol-eko.jpg#joomlaImage://local-images/proizvodjaci/pol-eko.jpg?width=300&height=150