O nama

Ru-Ve d.o.o. je privatna tvrtka osnovana 1990. godine u Zagrebu.

Danas tvrtka ima sjedište u Svetoj Nedelji kraj Zagreba, preko dvadeset zaposlenih, stečeni ugled i povjerenje svojih kupaca.

Tvrtka od 2005. godine raspolaže sa, po ISO 9001:2000 normi, certificiranim sustavom upravljanja kvalitetom, kao prva tvrtka u svojoj struci.

Djelatnost tvrtke je veletrgovina laboratorijskim potrošnim materijalom (pribor i kemikalije), laboratorijskim uređajima, laboratorijskim namještajem, procesnom opremom i tehnologijom za prehrambenu, kemijsku i farmaceutsku industriju, te servis laboratorijske opreme. Pod geslom "TVOJ LAB PARTNER" tvrtka je dugogodišnji autorizirani distributer najrenomiranijih europskih proizvođača, a uz to surađujemo i s nekoliko specijaliziranih svjetski poznatih veletrgovaca.

Raspolažemo vlastitim skladištem s više od 17 000 artikala, te vlastitim servisnim centrom, što nam omogućuje brzu isporuku roba i usluga.

2018. godine tvrtka u Beogradu osniva sestrinsku tvrtku KvaliLab d.o.o., koja Brabender programom pokriva tržište Srbije i Crne Gore.

Vizija tvrtke je biti vodeći hrvatski dobavljač renomirane laboratorijske opreme, prepoznatljiv po vrhunskoj stručnosti i kvaliteti svojih usluga koji će, razmjenom stečenog znanja i iskustava te umrežavanjem kompatibilnih poslovnih i znanstveno istraživačkih subjekata iz zemlje i inozemstva, uključujući transfer partnerstva na mala i srednja poduzeća, promicati izvrsnost u znanosti i privredi.

Misija tvrtke je pružati usluge, temeljene na stručnom znanju i iskustvu zaposlenika, koje će ispuniti zahtjeve kupaca vezane za opremanje, održavanje ali i sam rad u laboratoriju, uključujući visoko kvalitetne i pouzdane proizvode i korektnu i brzu uslugu po prihvatljivim cijenama.

Stručno znanje i dugogodišnje iskustvo zaposlenika stoji i Vama na usluzi.

Ako nas do sada niste upoznali – pokušajte – isplatit će se.


ruve

Ru-Ve d.o.o.

i location

Prosinačka ulica 14,
10 431 Kerestinec

i location  01/333 52 50
i location 01/333 52 59 
i location info@ru-ve.hr