Opći uvjeti poslovanja

Ovi uvjeti prodaje-kupnje definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata, odnosno reklamacije robe ponuđene na našim stranicama. 

- Isporučitelj: Ru-Ve d.o.o.

- Kupac: Kupac je naručitelj

- Izražene cijene su veleprodajne s iskazanim PDV-om

- Valuta je euro (EUR)

PONUDA

Po izboru robe iz našeg programa i zahtjevu kupca dostavljamo ponudu temeljem koje kupac može naručiti robu. Davanje ponude nije neophodno ako kupac napravi izbor robe i istu naruči putem narudžbe, bez traženja ponude.

NARUDŽBA

Vaša narudžba je jednokratan ugovor o kupoprodaji proizvoda ili usluga koji je ostvaren isporukom robe ili usluge od strane Ru-Ve d.o.o, i izvršenim plaćanjem od strane krajnjeg Korisnika. Ovi opći uvjeti poslovanja sastavni su dio Ugovora o kupoprodaji između Isporučitelja i Kupca.

NAČINI PLAĆANJA

Plaćanje se definira po dogovoru između Isporučitelja i Kupca, ugovorom, narudžbom ili ponudom.

POTROŠAČKI PRIGOVORI

Vaše prigovore, kao i pohvale, prijedloge i pitanja možete uputiti: tel. 01/333-5250; te elektroničkom poštom na adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

ISPORUKA ROBE / DOSTAVA

Za narudžbe robe u vrijednosti do 135 EUR + PDV, naručenu robu Kupac preuzima osobno ili se trošak dostave robe naplaćuje 7 EUR + PDV (ako nije drugačije dogovoreno).

Za narudžbe robe u vrijednosti iznad 135 EUR troškovi dostave se ne naplaćuju.

Troškovi dostave mogu biti i dogovoreni, ovisno o sadržaju, mjestu dostave i određuju se prilikom ugovaranju posla ili isporuke robe.

Ostali uvjeti dostave:

Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio. Kupac može odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva oštećenja. U slučaju dostave oštećenog paketa na adresu kupca, isti ga nije dužan zaprimiti, ali ukoliko ga ipak preuzme, molimo da sliku oštećenja pošalje na email tvrtke, kako bi eventualne reklamacije mogli proslijediti dostavnoj službi.

Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu, odnosno potvrdu o njenom preuzimanju.

OPĆI GARANCIJSKI UVJETI

Prilikom ostvarivanja prava na garanciju potrebno je uz neispravan proizvod priložiti kopiju računa kojom se potvrđuje kupnja. Uz to je potrebno priložiti serijski broj uređaja, kao i zapisnik, odnosno navesti detaljan opis kvara kako bi se olakšala provjera samoga proizvoda.

Reklamacije koje se šalju paketnom distribucijom moraju biti sigurno i propisno upakirane u odgovarajuću ambalažu. Sve reklamacije nepropisno zapakirane ili one kod kojih je došlo do vidljivih mehaničkih oštećenja u transportu neće biti preuzete od strane Ru-Ve d.o.o., već će biti vraćene pošiljatelju o njegovom trošku.

Prije upotrebe proizvoda, pregledajte proizvod, njegovu prirodu, obilježja i funkcionalnost, te pročitajte naputak za korištenje.

Ukoliko proizvod ima garanciju te se na proizvodu pojavi kvar unutar garancijskog roka, Kupac mora izravno kontaktirati ovlašteni servis u skladu s uputama na garancijskom listu.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili vam treba bilo kakvo pojašnjenje molimo da nas kontaktirate na telefon 01/333-5250 ili putem elektroničke pošte na adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Garancija ne vrijedi ako je kvar ili oštećenje uzrokovano:

  • Nepridržavanjem Uputa za rukovanje od strane kupca (neposjedovanje Uputa za rukovanje ne oslobađa kupca njegove odgovornosti).
  • Popravljanjem ili otvaranjem uređaja od strane neovlaštene osobe.
  • Nestručnim i nemarnim rukovanjem s uređajem od strane kupca.

REKLAMACIJE:

Reklamacije na preuzetu robu prihvaćamo u roku od 30 dana od preuzimanja robe ili prema navedenom u garantnom listu.

Kupac ostvaruje pravo na povrat ili zamjenu proizvoda ako je:

  • isporučena roba koja nije naručena
  • isporučena roba s oštećenjima (osim ako je kupac unaprijed bio upoznat s oštećenjima i ista prihvatio)

ruve

Ru-Ve d.o.o.

i location

Prosinačka ulica 14,
10 431 Kerestinec

i location  01/333 52 50
i location 01/333 52 59 
i location info@ru-ve.hr