SAJAM LABORATORIJSKE OPREME – 10./11. LISTOPAD 2024.

SAJAM LABORATORIJSKE OPREME – 10./11. LISTOPAD 2024.

RU-VE LAB SAJAM

Tvrtka Ru-Ve s ponosom najavljuje svoj dosad najveći sajam laboratorijske opreme koji će se održati 10. i 11. listopada u Grand Hotelu Zagreb. Događaj će okupiti brojne renomirane izlagače iz industrije laboratorijske opreme, pružajući jedinstvenu priliku za sve profesionalce iz znanstvenih i industrijskih laboratorija da se upoznaju s najnovijim inovacijama i trendovima.

Zašto posjetiti sajam?

Ovaj sajam je nezaobilazno događanje za sve koji rade u području znanosti, kontrole kvalitete ili istraživanja i razvoja. Bilo da ste istraživač, tehničar ili voditelj laboratorija, ovo je prilika da unaprijedite svoje znanje, otkrijete nove tehnologije i pronađete rješenja za izazove s kojima se svakodnevno susrećete.

Što možete očekivati?

  • Raznoliki izlagači: Više od 15 europskih proizvođača predstavit će najnoviju laboratorijsku opremu i tehnologije. Ovo je idealna prilika za korisnike da se informiraju o najnovijim dostignućima koja mogu unaprijediti njihov rad.
  • Praktične demonstracije: Izlagači će uživo demonstrirati svoje proizvode i tehnologije, omogućujući posjetiteljima da iz prve ruke vide kako oprema funkcionira i kako je mogu primijeniti u svom radu.
  • Posebne cijene: Posjetitelji će imati priliku nabaviti laboratorijsku opremu po posebnim sajamskim cijenama. Iskoristite ovu jedinstvenu priliku za nabavku najnovijih uređaja i instrumenata po povoljnijim uvjetima.
  • Networking: Sajam je izvrsna prilika za umrežavanje s kolegama iz struke, razmjenu ideja i uspostavljanje novih poslovnih kontakata.

Detalji događanja

  • Datum: 10. i 11. listopad 2024.
  • Mjesto: Grand Hotel Zagreb (Jankomir)
  • Vrijeme: 09:00 – 15:00

Zapratite našu web stranicu i društvene mreže za najnovije informacije i vijesti o događaju ili nam se slobodno javite na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..