Potpora iz Europskog fonda za regionalni razvoj
Razvoj obiteljske tradicije opremanja laboratorija

VITLAB

Tvrtka VITRI GmbH & Co. KG je osnovana već 1908. godine u gradu a 1989.  je osnovano laboratorijsko odjeljenje pod nazivom VITLAB. Danas je VITLAB jedna od vodećih proizvođača uređaja za baratanje tekućinama i laboratorijskih proizvoda iz umjetnih materijala za trajnu i jednokratnu upotrebu.

Laboratorijske uređaje VITLAB razvija i proizvodi u vlastitom proizvodnom pogonu. Svojim opsežnim proizvodnim programom podržava vas kod vaših radnih procesa u laboratoriju i to u mnogim područjima primjene. Bilo mjerenje volumena, uzimanje uzoraka ili skladištenje, VITLAB proizvodi vam olakšavaju svakodnevni rad i omogućuju vam postizanje savršenih rezultata.

Asortiman proizvoda je podijeljen na sljedeća područja primjene: mjerenje volumena, skladištenje i čuvanje, punjenje i pretakanje, separiranje, koncentriranje. Tako ćete npr. pod izrazom „Volumenmessung“ (mjerenje volumena) naći kompletnu liniju proizvoda za baratanje tekućinama, za doziranje, pipetiranje, titriranje kao i opsežan asortiman klasičnih uređaja za mjerenje volumena kao što su odmjerne tikvice, menzure i odgovarajući pribor.