Potpora iz Europskog fonda za regionalni razvoj
Razvoj obiteljske tradicije opremanja laboratorija

LENZ

Sa 100 zaposlenika, 80 godina tradicije, širokim znanjem i stalnom potragom za naprednim rješenjima, tvrtka LENZ Laborglas je svjetski vodeći proizvođač laboratorijskih staklenih instrumenata.

LENZ laboratorijski stakleni instrumenti uživaju izvrsnu reputaciju u svijetu, u kemijskoj i farmaceutskoj industriji, petrokemiji, prehrambenoj industriji, biotehnologiji kao i u znanosti i istraživanju.

S više od 10.000 standardiziranih artikala, korisnicima nudi izvanredan asortiman staklenih instrumenata. U taj asortiman spadaju: opći laboratorijski pribor, tikvice, odvojni i izljevni lijevci, kromatografske kolone, komponente i kondenzatori, ekstraktori, destilatori vode, reakcione posude i stakleni instrumenti za filtriranje.

Osim standardnog asortimana, tvrtka proizvodi i pojedinačna rješenja, skrojena prema zahtjevu korisnika. Raznim opcijama obrade i oplemenjivanja LENZ je u stanju optimirati rješenja prema vašim zahtjevima.

Staklo za prerađivače kao osnovne spojeve, slavine, spojke za cijevi i tikvice zaokružuju asortiman LENZ proizvoda.

Proizvodnju laboratorijskih staklenih instrumenata determinira najmodernija procesna tehnologija. Sustav stalnog upravljanja kvalitetom osigurava konstantnu kvalitetu proizvoda.

LENZ se posvetio napretku moderne tehnologije i rastućim potrebama svojih korisnika. Danas i u budućnosti.