Potpora iz Europskog fonda za regionalni razvoj
Razvoj obiteljske tradicije opremanja laboratorija

HWS

HWS-Labortechnik razvija i proizvodi laboratorijske i pilot reaktore u svojem sjedištu u Mainzu, te osim toga i kompletne laboratorijske sustave i komponente od stakla, metala i umjetnih materijala, te mjerne i regulacione uređaje kao i laboratorijsku elektroniku.

U moderno opremljenim pogonima se, osim standardnih artikala iz opsežnog programa isporuke, proizvode i posebne izvedbe prema dogovoru s korisnikom. Potreban pribor, poput brtvila, sustava za povezivanje i priključivanje, pribor za miješanje i mješalice, recirkulacioni termostati i konstrukcija postolja zaokružuju poznati HWS-ov program ravnog brušenja i korisniku nude kompletnu opskrbu iz jedne ruke. Opsežno savjetovanje i "after-sales-service" su kod HWS-a posebno važni, pri čemu je korisnikova korist uvijek u prvom planu.

Desetljeća iskustva u izradi laboratorijskih reaktora i ravnih prirubnica i odgovarajućeg pribora jamče najvišu kvalitetu obrade i točnosti dimenzija. Već dokazani proizvodi se stalno prilagođavaju novom stanju tehnike; razvijaju se novi proizvodi kako bi se zadovoljili rastući zahtjevi naših korisnika.

Zadovoljstvo naših korisnika je naša najbolja referenca. Glasovite velike kemijske tvrtke i znanstveni instituti u zemlji i inozemstvu već se godinama ubrajaju u krug HWS-ovih korisnika. Uvjerite se i vi sami u tu kvalitetu i servis. HWS-proizvodi su uvijek pravilan izbor.