Potpora iz Europskog fonda za regionalni razvoj
Razvoj obiteljske tradicije opremanja laboratorija

DWK LIFE SCIENCES

U lipnju 2017. tvrtke DURAN Group, Wheaton Industries i Kimble Chase spojile su se u novu globalnu tvrtku - DWK Life Sciences.

DWK Life Sciences kombinira stručnost poznatih brandova proizvoda s DURAN®, WHEATON® i KIMBLE®. Kao jedan od vodećih svjetskih proizvođača vrhunskog laboratorijskog stakla, DWK Life Sciences svojim klijentima nudi kompletan asortiman visoko kvalitetnih laboratorijskih staklenih proizvoda - od klasičnih potrošnih artikala do preciznih staklenih proizvoda. Osim toga, DWK Life Sciences razvija i proizvodi široku paletu plastičnih laboratorijskih i specijalnih proizvoda za lifesciences kao i rješenja za pakiranje i čuvanje u farmaceutskoj industriji.

DWK Life Sciences portfelj proizvoda obuhvaća više od 30.000 proizvoda proizvedenih na 11 mjesta u Europi, Sjevernoj Americi i Aziji. Na globalnoj razini, više od 1.700 zaposlenika radi na razvoju i proizvodnji inovativnih proizvoda i usluga kako bi zadovoljili visoka očekivanja kupaca u laboratorijima širom svijeta - inspirirana sloganom tvrtke "Izvrsnost u vašim rukama".