Termostati (cirkulacioni)

IKA termostati osiguravaju sigurnu i preciznu kontrolu temperature tekućina. Uronivi termostat temperira tekućine sve do 100 stupnjeva Celzija. Kako mogu izdržati zračenje topline od 1,500 Watta, IKA termostati su sigurni za upotrebu sa svim standardnim posudama za kupelji. Cirkulacioni termostat kontrolira temperature od 28°C do 300°C, te je posve orijentiran na sigurnost i udobnost. U najbolje odlike cirkulacionog termostata spadaju: tehnologija Plug & Play, digitalni prikaz, Easy Control, ograničavanje potrebne vrijednosti (set point) te  vizualni/akustični alarm. Funkcionalnost, sigurnost i dugotrajnost su glavni ciljevi u razvoju IKA termostata.

U nastavku smo izdvojili neke od IKA cirkulacionih termostata.

ICC

ika-008-ICC

ICC je kompaktni uronivi cirkulacioni termostat za zahtjevne i univerzalne aplikacije, zasnovan na izvrsno promišljenom ergonomskom konceptu i dizajnu.

IC

Uronivi cirkulacioni termostat IC se može koristiti za temperiranje tekućina do temperatura sve do 250°C. Zahvaljujući fleksibilno mostu kupelji, uronivi cirkulacioni termostat se može montirati na kupelji različitih veličina.

HBC

Cirkulacioni termostati HBC za grijane kupelji brzo zagrijavaju zahvaljujući svojoj izolaciji visoke kvalitete. Ventil za pražnjenje na prednjoj strani omogućuje korisniku da sigurno i sasvim isprazni na siguran način.

RC 2

RC 2 je cirkulacioni hladnjak visokog učinka. Snaga sustava za hlađenje je 400-W, a predviđen je za temperature u rasponu od -20 do +40°C.

Pregled uređaja