Potpora iz Europskog fonda za regionalni razvoj
Razvoj obiteljske tradicije opremanja laboratorija

Sušenje raspršivanjem (Spray dryer)

Formiranje čestica na laboratorijskoj razini

BUCHI-jeva provjerena, pouzdana i svestrana rješenja za sušenje maglice i mikro-enkapsuliranje,  pokrivaju široki raspon aplikacija. Otkrijte rješenja koja štede vrijeme i troškove kod formiranja čestica za istraživanje i razvoj.

Mini Spray Dryer B-290

Već više od 30 godina BUCHI proizvodi instrument koji se lako koristi i provjerenih je performansi. Otkrijte njegovu izvanrednu učinkovitost i fleksibilnost.

Ultrazvučni paket UCN

Generirajte veće čestice kod sušenja maglice na laboratorijskoj razini. Ultrazvučni paket omogućuje lakše rukovanje proizvodom i povećava njegovu protočnost.

Nano Spray Dryer B-90

Tri patentirane tehnologije u uređaju Nano Spray Dryer B-90 će vam omogućiti proizvodnju malih čestica i smanjiti troškove istraživanja i razvoja zbog malih volumena uzoraka i većih prinosa.

Odvlaživač  B-296

Uređaj Dehumidifier B-296 je idealan pribor za kondicioniranje zraka za sušenje ili za kontinuirani rad s mješavinama vode i organskih otapala. On osigurava stabilnost i performanse procesa.

Inert Loop B-295

Uređaj Inert Loop je savršen pribor za uređaje Mini Spray Dryer B-290 i Nano Spray Dryer B-90, kojima omogućuje sigurno rukovanje organskim otapalima. Nadalje, zbog svojeg principa rada, on čuva resurse i okoliš.

Encapsulator B-395 Pro

Vodeći uređaj za kontrolirano enkapsuliranje stanica, bioloških i aktivnih materijala za rad na istraživanjima i razvoju na razini laboratorija. Sofisticirana tehnologija omogućuje proizvodnju čestica za primjenu u brojnim biotehnološkim i medicinskim procesima i drugim poljima, koja zahtijevaju sterilne uvjete.

Encapsulator B-390

Vodeći uređaj za kontrolirano enkapsuliranje brojnih aktivnih materijala i materijala za inovativni rad na istraživanjima i razvoju na razini laboratorija. Jednostavan i fleksibilan rad omogućuje primjenu u širokom rasponu polja – farmaceutskom, prehrambenom, krmnom, kozmetičkom, tekstilnom i agrikulturnom.

 

Pregled uređaja