Potpora iz Europskog fonda za regionalni razvoj
Razvoj obiteljske tradicije opremanja laboratorija

Mjerni uređaji (pH, vodljivost, redoks, otopljeni kisik) – prijenosni, za analogne senzore

Od sada je dostupan i novi HandyLabs MKII - IDS

Naša 2. generacija Handylab uređaja nudi analogne ili digitalne opcije za mjerenje pH, ORP, otopljenog kisika i vodljivosti u laboratoriju i na terenu.

Dok naši Handylab 100 pH i Handylab 200 Cond nude jedan tradicionalni analogni kanal, naša IDS serija uređaja Handylab 600 i 680 iskorištava sve prednosti naših novih digitalnih tehnologija. Digitalni HandyLab 600 je koncentriran na mjerenja pH kao jedno-kanalni uređaj, dok vam
HandyLab 680 omogućuje da simultano mjerite dva parametra; pH, ORP, vodljivost ili kisik.

Što znači 'MKII'?
'MKII' (Mark Two) znači druga generacija a pod time se razumije da je to druga generacija uspješne serije instrumenata HandyLab.

HandyLab 100

Prijenosni  svestrani instrument za mjerenje pH/mV

HandyLab 100 povećava brzinu i točnost mjerenja zahvaljujući funkcijama AutoRead i CMC. AutoRead prikazuje kada je mjerna vrijednost stabilna i time eliminira opasnost preranog očitavanja pogrešne mjerne vrijednosti. Funkcija CMC (Continuous Measurement Control – kontinuirana kontrola mjerenja) predočava da li je mjerna vrijednost još uvijek u granicama kalibriranja. Kako ima kapacitet memorije za pohranu do 200 slogova podataka, možete pregledavati i pohranjene podatke. HandyLab 100 pH je precizan, robustan i lagan za upotrebu.

HandyLab 200

Prijenosni  svestrani instrument za mjerenje vodljivosti
Kako postoji veliki izbor 2- i 4-polnih mjernih sondi proizvodnje SI Analytics, sistem koji se sastoji od senzora i instrumenta HandyLab 200 se može koristiti za veliki broj mjerenja, kao npr. vodljivosti, slanosti, TDS i specifične težine. Funkcija Autoread daje stabilnu, preciznu mjernu vrijednost. Ekran ima osvijetljenu pozadinu, a sam instrument je otporan na vodu (waterproof) pa je tako idealan za rad na terenu. Za laki pregled, HandyLab 200 ima memoriju kapaciteta do 200 slogova podataka, a koji se mogu prikazati na ekranu.

 

Pregled uređaja