Potpora iz Europskog fonda za regionalni razvoj
Razvoj obiteljske tradicije opremanja laboratorija

Mjerni uređaji (pH, vodljivost, redoks, otopljeni kisik) – laboratorijski, za analogne senzore

Serije Lab- i ProLab: novi standard za elektrokemijska mjerenja

SI Analytics elektrode i mjerači

Za svaku moguću aplikaciju mi dajemo odgovarajuću elektrodu te stoga nudimo osnovu za precizno mjerenje. Što bi bilo očitije nego da još razvijemo i savršeno podešene instrumente koji su usklađeni  s našim elektrodama i pufer otopinama, kako bi optimirali sigurnost rada i precizno mjerenje.

Rezultat
SI Analytics mjerači pH, ISE, vodljivosti i više-parametarski mjerni instrumenti. U kombinaciji s našim elektrodama i pufer otopinama, ovi instrumenti jamče idealan rezultat mjerenja – brz, prikladan i precizan.

Lab 855, Lab 865 i Lab 955 ujedinjuju najmoderniju tehnologiju mjerenja uz nove funkcionalnosti kao što su AutoRead i CMC (praćenje mjernih područja) što dodatno  laboratorijska mjerenja čini pouzdanijim. Novo dizajnirane, jasno strukturirane tipkovnice prilagođene su logici operatora s taktilnim povratnim informacijama kao i velikim, lako čitljivim zaslonom, koji se koriste za podršku i poboljšanje sučelja između mjerača i korisnika.

pH metar Lab 855 - ima jednostavna kalibraciju s podesivim kalibracijskim tajmerom te intuitivni rad s jasno uređenom tipkovnicom

pH metar Lab 865 - je savršen za mjerenja pH u laboratorijima za osiguranje kvalitete koji zahtijevaju dokumentaciju za GLP. Ima grafički zaslon s izbornikom teksta za jednostavno rukovanje.Optimiziranje rezultata mjerenja: Uz novu funkciju CMC-a za praćenje usklađenosti mjerenja i raspona kalibracije za pH. Ima USB sučelje za brži prijenos podataka

pH metarLab 955 - S savršeno prilagođenim mjenjačem za mjerenje u laboratorijima u kemijskoj i farmaceutskoj industriji, kao i u medicinskim laboratorijima. Nudi reproducirajuće rezultate mjerenja s aktivnom funkcijom AutoRead te intuitivni rad s jasno uređenom tipkovnicom. Klibracija je jednostavna s podesivim mjeračem kalibracije.

Lab 745/845/945

-   Lab 745 za mjerenje kisika

-   Lab 845 za pH, OPR i ISE mjerenja

-   Lab 945 za mjerenje vodljivosti

Lab 745/845/945  je proizveden  u Njemačkoj. Ima USB sučelje i Data logger (do 4000 skupova podataka: datum, vrijeme, glavna vrijednost, sekundarna vrijednost, mjerna temperatura) s podesivim intervalom.  Može se izabrati na kojem jeziku će se koristiti-njemački, engleski, francuski, španjolski. Ima robusno kućište od aluminija te grafički LCD zaslon s osvijetljenom pozadinom.

 

Profesionalni laboratorijski mjerni uređaji serije ProLab

Uz ProLab 1000 i ProLab 2000, profesionalni laboratorijski mjerni uređaji ProLab 3000, ProLab 4000 i ProLab 5000 predstavljaju zadnju riječ tehnike. Njihov prilagodljiv ekran, baziran na Windows strukturi izbornika, i rukovanje mišem neke su od izvrsnih odlika novih uređaja.

Upravljanje ProLab uređajima je poput upravljanja računalom: uz 300 MHz procesor, memoriju pohrane od 32 MB flash uređaj raspolaže i sa 32 MB RAM-a. Na odličnom QVGA grafičkom ekranu u boji sve mjerne vrijednosti mogu biti konfigurirane na isti način kao i na računalu. Uređajima možete upravljati integriranom numeričkom tipkovnicom, eksternom tipkovnicom ili mišem koji je sastavni dio isporuke.

Uz memorijski stick, USB hard disk, printer i barkod čitač može biti povezan s uređajem. Osim USB host priključka oba uređaja raspolažu i USB slave te RS232 priključkom.

Uz automatsko prepoznavanje elektroda i prepoznavanje korisnika je ugrađeno u ProLab 3000 i ProLab 4000. Isto vrijedi i za opsežne kalibracijske značajke; prikaz kalibracije elektrode i kalibracijskih intervala (CalClock) ili izbor od 22 preprogramirana kompleta pufera. Kalibracija je poboljšana kroz funkciju koja omogućava korištenje dodatnih pufera (VariCal).

Više-parametarski laboratorijski mjerni instrument ProLab 5000 je kompletno rješenje za zadaće mjerenja, kontrole i reguliranja u laboratoriju i tehničkom centru. Do 4 mjerna modula mogu odrediti bilo koju kombinaciju pH, vodljivosti, otopljenog kisika, redox potencijal, temperaturu i druge parametre. To se zasniva na modularnoj građi koja pomoću sabirnice (bus connection) povezuje mjerne module i međusobno  i sa centralnom jedinicom.

 

Pregled uređaja