Klima komore za stabilnost ICH

Njihova izvrsna homogenost temperature i vlažnosti smješta klima komore ICH u međunarodnu vrhunsku ligu komora za testiranje stabilnosti. Transfer toplinske energije u unutrašnjost  – bilo topline ili hladnoće – je zajamčen prostranim zračnim omotačem na četiri strane. Zahvaljujući hermetički zabrtvljenoj unutrašnjosti, klima komora ICH više ne troši vodu kad se jednom dosegnu potrebne vrijednosti), naravno, uz uvjet da se vrata ne otvaraju. Dva senzora temperature, visoke kvalitete (od platine), se međusobno nadziru i jamče besprekidni dugotrajni rad, čak i ako se jedan od njih pokvari.

  • 3 modela: klima komora ICH 110/260/750 temperatura/vlažnost, ICH 110L/260L/750L sa svjetlom, ICH 110C(260C/750C s kontrolom CO2 
  • Raspon temperature - 10°C do + 60°C (modeli ICH), 0°C do + 60°C (modeli ICH L i ICH C)
  • Veličine modela 108 litara, 256 litara, 749 litara
  • 1 varijanta modela - TwinDISPLAY
  • Digitalno kontrolirano aktivno ovlaživanje i odvlaživanje od 10% pa sve do 80% rh
  • Dvostruka vrata su standardna: sprječavanje zagađivanja i padova ili porasta temperature, te istovremeno optimalan pogled na osjetljiv materijal kroz široka, staklena unutarnja vrata.

Kod modela ICH L, mogu se izvršavati testovi u skladu sa ICH smjernicama Q1B, opcija 2, zahvaljujući jedinica za osvjetljavanje. Kao izvor svjetla služe fluorescentna svjetla s hladnim bijelim svjetlom (standardna vrsta svjetla  D65, 6,500 K) i UV zračenjem u rasponu spektra od 320 - 400 nm s intenzitetom svjetla približno 8,000 Lux-a.

Zahvaljujući kombinaciji temperature, vlažnosti i digitalne kontrole CO2 , klima komora ICH C je optimalno prikladna za testiranje građevnog materijal, ili za aplikacije u biologiji stanica koje zahtijevaju temperature ispod sobne temperature.  

Pregled uređaja